OVERIGE DIENSTEN

U bent hier: Home » Overige diensten

Overige diensten

Profis plaatst ramen en Deuren en ook andere producten.

Ook voor rolluiken, ventilatieroosters, garagepoorten, zonneweringen en harmony line kan u bij ons terecht. Ontdek hieronder meer over onze diensten. Heeft u nog vragen? Contacteer ons en onze experten staan u met veel plezier te woord.

Rolluiken

Wilt u een veiliger gevoel door u ramen af te schermen met rolluiken? Of heeft u last van lichtinval op de televisie? Laat u rolluiken plaatsen door onze ervaren vakmannen en neem de privacy van u woning zelf in handen. U hoeft zicht ook geen zorgen meer te maken dat voorbijgangers kunnen binnenkijken als het donker is en u bent ook beter beschermd tegen geluid en slechte weersomstandigheden.

Rolluiken zorgen voor meer privacy en comfort in uw woning maar helpen ook uw woning te isoleren en zullen je energie factuur beperken door de isolerende eigenschappen van de gekozen rolluiken.

Profis Ramen en Deuren plaatst zowel voorzetrolluiken, opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en traditionele rolluiken.

Garagepoorten

Ook voor garagepoorten kan u bij Profis Ramen en Deuren terecht!

Garagepoorten zijn beschikbaar in verschillende vormen, stijlen en kleuren. Graag komen we bij u langs om zo samen een exemplaar uit te kiezen dat past bij de uitstraling van uw woning en om ervoor te zorgen dat u zorgvuldig een garagepoort kiest die functioneel bij u woning past.

Een garagepoort kiezen is bepalen welk design en materiaal je wenst maar ook de manier van openen. Al onze garagepoorten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen in isolatie, veiligheid en gebruiksgemak.

Sectionaalpoorten, rolpoorten en zijdeuren.

  • Moderne stijl
  • Groot gebruikscomfort
  • Optimaal ruimtegebruik
  • Uitgebreid kleurenpallet
  • Voor grote en kleine garages

Brochure DAKO – Garagepoorten

Zonnewering

Wilt u extra bescherming tegen de zon, inkijk voorkomen of een ruimte verduisteren? Profis Ramen en Deuren levert ook rolgordijnen, vouwgordijnen of verticale lamellen die tegemoetkomen aan uw wensen en noden. Op maat gemaakt en geïnstalleerd door onze ervaren plaatsers.

Voor alle zonneweringen kiest Profis enkel materiaal van de beste kwaliteit. Onze zonneweringen kunnen ook worden voorzien van een motor. Deze kunnen bediend worden met afstandsbediening of met domotica en schakelaar. Maak een afspraak en laat u adviseren door onze ervaren vakmensen.

Harmony Line

Harmony Line is een uniek idee dat de verschillende elementen van het buitenschrijnwerk integreert in één ontwerp en van de esthetische eenheid tussen ramen, voordeuren, garagepoorten en rolluiken uitgaat. Het buitenschrijnwerk wordt aan het individuele karakter van ieder gebouw aangepast.

Bij Harmony Line kan kiest u zelf de passende kleuren voor uw ramen, deuren, poorten en rolluiken. Ook de voordeur en garagepoort zal volledig geïntegreerd worden in het nieuwe ontwerp.

Brochure DAKO – Harmony Line

Wilt u meer weten over Harmony Line of heeft u interesse en wenst u een afspraak?

Ventilatieroosters

U wilt uw woning voorzien van goede natuurlijke ventilatie en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat? Dan bent u op zoek naar een ventilatieroosterProfis biedt ook een uitgebreid assortiment aan ventilatieroosters aan. Deze worden geïntegreerd bij het plaatsen van ramen.

Continu en gecontroleerd ventileren is de enige efficiënte manier om een gezond binnenklimaat te garanderen. Daarom werkt Profis met enkel kwaliteitsvolle ventilatieroosters van de meest bekende merken zoals Duco, Tunal en Renson.

GRAAG EEN OFFERTE?

Algemene verbouwingen ● Binnen- en buitenschrijnwerken ● Gevelrenovatie ● Dakwerken